Product toegevoegd

Damhert Nutrition

MenuSluiten

Damhert & Ijsboerke slaan de handen in elkaar!

Gezonde voeding is de laatste jaren een ‘hot topic’ en we zijn allemaal – de een al wat meer dan de ander - bewust(er) met onze voeding bezig.

De belangrijkste adviezen rond gezonder leven houden in: meer bewegen, voldoende water drinken en voldoende uren per nacht slapen. Daarnaast is er veel aandacht voor het minder eten van suiker. IJsboerke neemt hier graag een voortrekkersrol in op, en heeft de voorbije jaren sterk geïnvesteerd in ijsinnovaties om de klassieke suiker of zoetstoffen te vervangen door gezondere varianten.

Het Icy Light gamma van IJsboerke groeit jaar na jaar. Enerzijds zijn consumenten op zoek naar gezondere alternatieven voor het klassieke roomijs, anderzijds telt België zo'n 500.000 diabetici die op zoek zijn naar suikervrije ijsproducten.

Het IJsboerke Icy assortiment biedt hierop een antwoord met 0% toegevoegde suiker en 100% smaak! Zo kunnen ook diabetici meegenieten van de authentieke, romige smaak van IJsboerke.

IJsboerke innoveert echter verder en brengt in 2017 het volledige Icy Light gamma met een nieuwe receptuur op de markt. De zoetstoffen aspartaam en maltitol zullen vervangen worden door de 100% natuurlijke suiker tagatose.

Damhert & Ijsboerke slaan de handen in elkaar!

Deel deze blog

Andere nieuws posts

Tagatose!

Tagatose is een suiker (monosaccharide), maar met heel andere eigenschappen dan de standaard tafelsuiker die we vandaag kennen als sucrose of sacharose.

Lees meer

Maiswafels met spirulina

Maiswafels met spirulina, rijk aan antioxidanten en een hoog gehalte aan vitamine E! Te vinden op onze webshop en vanaf volgende week ook in uw betere supermarkt!

Lees meer

Koop 1 Slim banaan shake en ontvang 1 shake + 2 dozen proteïnerepen gratis!

Koop nu de Slim banaan shake op onze webshop en ontdek onze super promo!

Lees meer