Product toegevoegd

Damhert Nutrition

MenuSluiten

Savoyard cake met Tagatesse

Label tagatesse
45 min
gemiddeld
goedkoop

Bereidingswijze

1

Boter crèmen.

2

100g Tagatesse toevoegen en luchtig kloppen.

3

Maak de broyage door het amandelpoeder en 60g Tagatesse samen te mengen.

4

De broyage, de eieren, de melk, de bloem stelselmatig mengen onder de boter en Tagatesse.

5

Op het einde alles zeer goed luchtig kloppen (eventueel met een keukenrobot). 

6

Gebruik een spuitzak met effen spuitmond om de cakevormen te vullen tot iets meer dan de helft van de cakevormhoogte. 

7

De cake aan de bovenkant beleggen met frambozen en deze wat in de cake duwen.

8

Bak de cake af in de oven gedurende 30 minuten op 190°C.

Ingrediƫnten

10
personen
  • 250 g halfvolle boter
  • 160 g tagatesse
  • 140 g amandelpoeder
  • 4 stuks eieren
  • 1 dl halfvolle melk
  • 400 g zelfrijzende bloem

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Deel dit recept

Producten