Product toegevoegd

Damhert Nutrition

MenuSluiten

Madeleines

Label tagatesse
30 min
gemiddeld

Bereidingswijze

1

Doe de eieren in een keukenrobot en voeg de Tagatesse en het zout toe. Meng de ingrediënten tot een schuimige massa. Voeg daarna de bloem en het bakpoeder toe.

2

Maak beurre noisette: snijd de boter in kleine stukjes en doe ze in een ondiepe pan. Verwarm op een middelhoog vuur en roer constant zodat de boter niet verbrandt. Na een halve minuut komt er wat schuim naar boven en begint de boter te verkleuren. Haal de pan van het vuur als de boter mooi bruin is en giet deze door een zeef over het mengsel.Roer alles door elkaar tot een glad beslag. Voeg de zeste van citroen en sinaasappel toe.

3

Verwarm de oven voor op 160 °C.

4

Vul de madeleinevormpjes met het beslag en bak ze zo'n 15 minuten.

Ingrediënten

4
personen
  • 3 eieren
  • 55 g tagatesse
  • 140 g bloem
  • 1 eetlepel bakpoeder
  • 1 zeste van 1 citroen en 1 sinaasappel
  • 1 mespuntje zout
  • 125 g boter

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Deel dit recept

Producten