Product toegevoegd

Damhert Nutrition

MenuSluiten

Cheesecake met frambozen

Label tagatesse
4 uur
gemiddeld
gemiddeld

Bereidingswijze

1

Verkruimel de koekjes, meng ze met de boter en druk het mengsel goed aan op de bodem van een met bakpapier beklede springvorm.

2

Meng de yoghurt goed met de Philadelphia, de Tagatesse en de citroenschil.

3

Laat de gelatine weken in koud water. Doe de uitgeknepen blaadjes dan in een pannetje op het vuur met het citroensap. Roer tot de gelatine is opgelost. Giet dit bij het kaasmengsel en roer opnieuw goed.

4

Giet het mengsel op de koekjesbodem en laat de taart minstens 4 uur opstijven in de koelkast.

5

Laat de diepgevroren frambozen even ontdooien en mix ze met de confituur in de blender. Versier de kaastaart met de coulis en de verse frambozen.

Ingrediƫnten

8
personen
  • 150 g tagatesse speculaas
  • 100 g boter, gesmolten
  • 150 g yoghurt natuur naar keuze
  • 150 g philadelphia natuur roomkaas
  • 25 g tagatesse
  • 1 stuk geraspte schil van een citroen
  • 5 stuks gelatineblaadjes
  • 3 eetlepels citroensap
  • 200 g frambozen, diepgevroren
  • 4 eetlepels confituur aardbei/framboos van damhert
  • 400 g verse frambozen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Deel dit recept

Producten