Product toegevoegd

Damhert Nutrition

MenuSluiten

Rikkies cheesecake

Label gluten_free
60 min
makkelijk
gemiddeld

Bereidingswijze

1

Maal de Rikkies fijn.

2

Smelt de boter en meng met de Rikkies.

3

Schep de helft van het mengsel op de bodem van de springvorm en druk aan tot een egale laag.

4

Mix de roomkaas en yoghurt in een kom.

5

Snij de witte chocola fijn en schep voorzichtig door het mengsel.

6

Verdeel het mengsel over de koekjesbodem.

7

Verdeel de rest van de Rikkies over het roomkaasmengsel en druk voorzichtig glad.

8

Laat minimaal 4 uur opstijven in de koelkast.

Ingrediƫnten

6
personen
  • 308 g rikkies
  • 80 g boter
  • 200 g verse roomkaas
  • 100 g griekse yoghurt
  • 100 g witte chocolade

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Deel dit recept

Producten