Product toegevoegd

Damhert Nutrition

MenuSluiten

Mexicaanse bonensalade

Label biofood
20 min
makkelijk
gemiddeld

Bereidingswijze

1

Snij de koriander, rasp de groene schil van de limoenen en pers de vruchten uit.

2

Rooster de pijnboompitten drie minuten in een pan zonder olie of boter. Laat afkoelen.

3

Maak een dressing met de rasp, het paprikapoeder, de koriander, olie en limoensap.

4

Laat de maïs en bonen uitlekken in een vergiet. Rasp ondertussen de kaas en halveer de tomaten.

5

Meng de maïs, bonen, tomaten, pijnboompitten en 3/4de van de kaas. Was de sla.

6

Nu enkel nog serveren op een bord!

Ingrediënten

4
personen
  • 2 el pijnboompitten
  • 15 g koriander
  • 2 limoenen
  • 0,5 el paprikapoeder pikant
  • 2 el olijfolie
  • 300 g maïskorrels
  • 800 g kidneybonen
  • 175 g jonge kaas
  • 250 g cherry tomaten
  • 1 kropsla

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Deel dit recept

Producten