Product toegevoegd

Damhert Nutrition

MenuSluiten

Top 10 best verkopende producten in België

Heeft u zich al afgevraagd waarom lijstjes leuker zijn dan gewone tekst? Een lijstje maakt ons nieuwsgierig. De informatie wordt meer en beter onthouden. Het zorgt voor een fijn gevoel, het leest sneller en geeft ons een duidelijk overzicht. Ideaal dus om onze top 10 beste verkochte producten in België even op te lijsten. Enjoy!

1)Damhert Wellbeing Thee Stoelgang

Misschien een kleine verrassing? Voor ons niet. Deze verfrissende kruidenmengeling van onder andere venkel, sennabladeren, anijs en citroenkruid is onze nummer 1. Lekker en bevorderlijk voor de spijsvertering. Enjoy your tea time with Damhert.

2)Damhert Tagatesse Tafelzoetstof

Zonder twijfel ons meest bekende product. Het is eigenlijk een beetje ‘het gezicht van damhert’. Het perfecte zoetmiddel voor diabetici, laag in calorieën en koolhydraten, lactosevrij en bruikbaar in zowel koude als warme gerechten en dranken. Bakken was nooit gezonder. Kortom, de beste vervanger voor iedereen wie suiker wil of moet vermijden.

3)Damhert Traditional Sesambar Glutenvrij

Traditioneel, glutenvrij, lekker. Een echte meenemer, vaak terug te vinden aan de kassa. Deze glutenvrije sesambar vinden we terug op plek 3.

4)Biofood Rijstwafel Chocolade BIO

Voorlopig het enige product van ons Biofood assortiment in de top 10. Het ideale, gezonde tussendoortje. Biologisch, glutenvrij met pure chocolade. Een echte aanrader.

5)Damhert Puur Fruit Aardbei

De best scorende confituur van Damhert. En dat kunnen we zeker geen verrassing noemen. Bevat enkel suikers die aanwezig zijn in de vrucht (aardbei). Pure smaak voor een stevig ontbijt.

6)Damhert Puur Fruit Abrikoos

Valt net buiten de top 5, maar bijna even populair als de aardbei variant. Lekkere, pure smaak.

7)Damhert Tagatesse Dispenser

Een variant van de tafelzoetstof, deze zoetjes. 1 tabletje heeft de zoetkracht van 4g suiker. Laag in calorieën en koolhydraten. Heerlijk voor in koffie, thee en andere dranken.

8)Damhert Tagatesse Chocoladewafels

Een wafel, chocolade, Belgisch, verlaagd in calorieën en koolhydraten én geschikt voor iedereen die suiker wil of moet vermijden. Dat moet wel een topproduct zijn en dat is het zeker en vast. Op plaats 8 van de best verkopende producten. Logisch, want zeer lekker.

9)Damhert zonder suikers Peejays Marshmallows

Onze heerlijke marshmallows (in de volksmond bekend als spekjes) vinden we terug op plaats 9 en zijn met voorsprong onze best roterende snoepjes. Geschikt voor iedereen die suiker wil of moet vermijden en bovendien gluten- en lactosevrij.

10)Damhert Tagatesse Wafels Vanille

Een zacht vanillewafeltje met dezelfde eigenschappen als de chocoladevariant (zie plaats 8). Zonder chocolade, maar wel lactosevrij (minder dan 0,1g/100g lactose). Sluit de top 10.

Top 10 best verkopende producten in België

Deel deze blog

Andere blog posts

Neem een veganistische levensstijl aan met de vegane producten van Damhert!

Veganisme is een levensstijl, waarbij dierlijke producten volledig worden vermeden.

Lees meer

Wat mag je eten als een gezonde snack op school of werk?

Het is een hele opgave om te weerstaan aan de snoepautomaat of aan de traktaties van je medestudent of collega.

Lees meer

Hoe kan Damhert je helpen om op een gezonde manier de vastenperiode te overbruggen?

Doe jij mee aan de vastentijd? Vind jij het ook soms moeilijk om vol te houden? Damhert wil jou graag helpen om er een mooie tijd van te maken.

Lees meer