Product toegevoegd

Damhert Nutrition

MenuSluiten

Weet jij alles over Biofood van Damhert?

Biofood is Damherts’ compleet gamma van biologische voeding. Biofood is voeding, waarvan de grondstoffen gekweekt worden op een natuurlijke manier. Zo zal een bio-boer geen gebruik maken van chemische of synthetische pesticiden en insecticiden maar worden natuurlijke bestrijders hiervoor ingezet. Al onze Biofood producten zijn werkelijk biologisch, want op elke verpakking kan je een bio-logo met een bijpassend bio-nummer terugvinden. Damhert mag dit enkel op de verpakking zetten als de voedselveiligheid dit heeft goedgekeurd, want kwaliteitsvolle biologische voeding heeft vele voordelen die je niet onterecht mag claimen.

Zo bevatten de Biofood producten geen pesticiden. Onze bio-boeren gebruiken mest of compost die afkomstig zijn van biologische planten en dieren gevoed met biologische voeding. Verder wordt aan de dieren die de mest produceren ook geen antibiotica toegediend en hebben ze voldoende bewegingsruimte. Door deze biologische manier van kweken in combinatie met afwisselend andere gewassen telen wordt er ook minder schade gebracht aan het milieu. Dus de kwaliteit van de Biofood producten is te danken aan de kwaliteitsvolle manier waarop de grondstoffen van deze producten worden gekweekt.

Biologische producten bezitten ook meer minderalen en vitaminen. Deze hebben wij juist nodig om een goede gezondheid, normale groei en juiste ontwikkeling te bekomen. Verder brengt Biofood de de oorspronkelijke smaak van eten terug. Biofood geeft terug smaak aan al jouw eetmomenten, want Damhert biedt met dit gamma een compleet assortiment droge biologische producten aan. Van de dag starten met een Biofood muesli, tussendoor snacken met de Biofood vruchten en noten tot de dag afsluiten met een lekkere Biofood quinoa.

Dus Biofood betekent respect hebben voor mens, dier en milieu en laat dat nu juist de visie van Damhert zijn.

 

Ontdek onze Biofood producten hier!

 

Weet jij alles over Biofood van Damhert?

Deel deze blog

Andere blog posts

Infographic over het Damhert vegan/veggie gamma!

Klik hier voor meer informatie over het Damhert veggie gamma.

Lees meer

Intermittent fasting: een nieuw fenomeen bij Damhert!

Nieuwe diëten duiken bijna wekelijks op. De nieuwste trend binnen afvaldiëten is intermittent fasting. Dit betekent ‘afwisselend vasten’.

Lees meer

Wil jij vegan worden en heb je hulp van Damhert nodig?

Wil jij vegan worden en heb je hulp van Damhert nodig?

Lees meer