Product toegevoegd

Damhert Nutrition

MenuSluiten

Slank de zomer in met Damhert

Slank de zomer in met Damhert

Veel mensen willen graag in een korte periode veel afvallen. Trendy diëten die beweren een goede gezondheid, snel gewichtsverlies en een platte buik te bezorgen zijn dan ook populairder dan ooit. Helaas kan niemand overleven op een wortel en een blaadje sla. Enkel met een evenwichtig eetpatroon kan je bovenstaande beloften inlossen. Om het lichaam optimaal te laten functioneren moet er een dagelijkse inname zijn van aanbevolen calorieën. 

Bij Damhert hebben wij die boodschap begrepen. De SLIM maaltijdshakes en -repen zitten boordevol eiwitten, maar zijn arm aan koolhydraten en vetten. Zo wordt je lichaam gedwongen om zijn energie uit vetreserves te halen en worden die vervelende vetcellen afgebroken.

 

Doe mee aan de 21 dagen challenge!

Klaar voor de uitdaging? Vervang dan 21 dagen lang twee of één maaltijd per dag door één SLIM maaltijdshake of twee SLIM maaltijdrepen. Doe dit in combinatie met een gezonde levensstijl en voldoende beweging. Vul het dieet aan met fruit, groenten en een stukje wit vlees of vis en start de ochtend met een “5 minute” workout.

Ben je enkele kilootjes kwijt en wil je graag op gewicht blijven? Vervang dan geregeld één maaltijd per dag door een SLIM shake en blijf vooral je gezonde levensstijl aanhouden.

 

SLIM Supplementen

Heb je toch wat moeite om van dat extra kilootje af te geraken? Onze SLIM supplementen bieden een aanvulling op je dieet of op je gezonde eetpatroon. De “Fatburner” helpt om het hongergevoel te onderdrukken en “ Vezelslank” bevordert de spijsvertering.

Heb je nog vragen? Contacteer ons gerust via info@damhert.com

Start vandaag met het SLIM dieet en ga slank de zomer in met Damhert! With Slim, you win!

Slank de zomer in met Damhert

Deel deze blog

Andere blog posts

Test je kennis over diabetes en vergeet zeker onze Tagatesse producten niet te proeven.

Tegen 2025 zal ongeveer 7,5% van de Belgen leiden aan prediabetes en 10 % aan diabetes.

Lees meer

Low Carb: The next big thing

Meer en meer zien we de term ‘low carb’ verschijnen op bepaalde voedingsmiddelen, op verpakkingen, in reclamefolders, in promotieboekjes. Low carb is hot. Maar wat wil dit begrip nu precies zeggen? Wa...

Lees meer

Wat zijn de barrières voor een gezonde levensstijl?

In Europa neemt diabetes type 2 dramatisch toe. Er wordt ondertussen al geschat dat 1 op de 12 volwassenen hieraan lijdt.

Lees meer