Product toegevoegd

Damhert Nutrition

MenuSluiten

Slank de zomer in met Damhert

Slank de zomer in met Damhert

Veel mensen willen graag in een korte periode veel afvallen. Trendy diëten die beweren een goede gezondheid, snel gewichtsverlies en een platte buik te bezorgen zijn dan ook populairder dan ooit. Helaas kan niemand overleven op een wortel en een blaadje sla. Enkel met een evenwichtig eetpatroon kan je bovenstaande beloften inlossen. Om het lichaam optimaal te laten functioneren moet er een dagelijkse inname zijn van aanbevolen calorieën. 

Bij Damhert hebben wij die boodschap begrepen. De SLIM maaltijdshakes en -repen zitten boordevol eiwitten, maar zijn arm aan koolhydraten en vetten. Zo wordt je lichaam gedwongen om zijn energie uit vetreserves te halen en worden die vervelende vetcellen afgebroken.

 

Doe mee aan de 21 dagen challenge!

Klaar voor de uitdaging? Vervang dan 21 dagen lang twee of één maaltijd per dag door één SLIM maaltijdshake of twee SLIM maaltijdrepen. Doe dit in combinatie met een gezonde levensstijl en voldoende beweging. Vul het dieet aan met fruit, groenten en een stukje wit vlees of vis en start de ochtend met een “5 minute” workout.

Ben je enkele kilootjes kwijt en wil je graag op gewicht blijven? Vervang dan geregeld één maaltijd per dag door een SLIM shake en blijf vooral je gezonde levensstijl aanhouden.

 

SLIM Supplementen

Heb je toch wat moeite om van dat extra kilootje af te geraken? Onze SLIM supplementen bieden een aanvulling op je dieet of op je gezonde eetpatroon. De “Fatburner” helpt om het hongergevoel te onderdrukken, “Stop Snoeplust” verhoogt het verzadigd gevoel en “ Vezelslank” bevordert de spijsvertering.

Heb je nog vragen? Contacteer ons gerust via info@damhert.com

Start vandaag met het SLIM dieet en ga slank de zomer in met Damhert! With Slim, you win!

Slank de zomer in met Damhert

Deel deze blog

Andere blog posts

Een duurzame stap naar een beter milieu

Als pionier binnen de functionele voedingssector neemt Damhert Nutrition de volgende grote stap naar een beter milieu en een gezondere levensstijl. Vanaf nu is uw vertrouwde Damhert kwaliteit ook in s...

Lees meer

Weet jij alles over Biofood van Damhert?

Biofood is Damherts’ compleet gamma van biologische voeding. Biofood is voeding, waarvan de grondstoffen gekweekt worden op een natuurlijke manier.

Lees meer

Waar staat Damhert voor?

Damhert is al 45 jaar een “totaalleverancier “ van gezonde en functionele voeding.

Lees meer