Product toegevoegd

Damhert Nutrition

MenuSluiten

Opening 1e Damhert restaurant!

“Je bent wat je eet.”  Grete Remen, CEO van Damhert vult aan : “Vanuit die visie ontwikkelt Damhert al meer dan dertig jaar duurzame alternatieven voor het traditionele voedsel. Dat resulteert in een heel pakket functionele, evenwichtige, maar wel lekkere voedingsproducten. En wat goed is voor jezelf, is vaak ook goed voor onze planeet. Voortaan zijn aanhangers van die filosofie niet meer veroordeeld tot de thuiskeuken. In  topsportrestaurant  EDIVERO in Bike Valley zullen vele ingrediënten immers het Damhert-label dragen.”

Hoe hongerig is de eenzame fietser?

Vanaf 1 juni kan je jezelf laten verbazen hoe super gezonde voeding toch heel lekker kan zijn. Je kan het proeven in het restaurant en/of deelnemen aan periodieke gezonde voeding workshops.

Eindelijk hoeft “uit eten” je dieet of voedingsgewoonten niet meer te doorkruisen.

‘Topsportrestaurant’ is de baseline van deze unieke horecazaak. En dus is de locatie bijzonder goed gekozen;  Flanders Bike Valley in  Beringen, hét trefpunt van de professionele wielrenners. Maar ook de recreatieve fietser die in de buurt zit van knooppunt 345 – en met uitbreiding iedereen die bewust gezond wil eten – kan de innerlijke mens hier versterken. 

Edith Snoekx, oprichter en CEO van Edivero, die samen met vriendin en keukenchef Veronique op het idee kwam vertelt : “Zowel klassieke als vegetarische en veganistische gerechten staan op de menu, bereidingen waarin de suiker- en vettaksen consequent worden toegepast en zoveel mogelijk Bio-ingrediënten.”

Chef Veronique  vult aan  : “We hebben een uniek concept uitgewerkt waarbij de kunst om ‘gezond’ en ‘lekker’ perfect met elkaar te mixen.”

Het concept wordt over de hele lijn doorgetrokken. Dat resulteert dan bijvoorbeeld in havermoutpannenkoeken met Tagacao bij het ontbijt, over panini’s met glutenvrij brood en wokgerechten die bereid worden in kokosolie, tot brandentelthee. Wil je koffie met gewone suiker in plaats van Tagatesse? Dan zal je wat dieper in de portemonnee moeten tasten.

Een winnend idee

Voor de snelle hap onderweg kunnen de pedaleurs een Slim-reep op zak steken. Die zijn net als diverse andere Damhert-producten te koop in de bijhorende shop. Ideaal ook voor de buurtbewoners die op zoek zijn naar een gezond alternatief. Je kan bij Edivero ook terecht voor afhaalgerechten en kan het team desgewenst ook de catering verzorgen van andere bedrijven op het industrieterrein.  Windtunnel hal en vergaderzalen in Bike Valley zijn unieke locaties voor je feestjes, meetings, productvoorstellingen met cateringservice van Edivero waar naast de klassieke borrelhapjes ook gezonde alternatieven worden aangeboden. 

De meetingrooms worden ook gebruikt voor workshops over sportvoeding.

EdiVero, het kersverse topsportrestaurant in Flanders Bike Valley, slaat hiervoor de handen in elkaar met Dominiek van Runcoach.be. Bedrijven, sportverenigingen en allerhande groepen kunnen er terecht voor een smaakvolle workshop rond gezonde voeding. Zowel recreatieve als professionele sporters krijgen hierbij professioneel advies omtrent een gezond dagelijks voedingspatroon en hoe dit de resultaten van hun trainingen kan optimaliseren. Runcoach.be begeleidt zowel particulieren als werknemers in bedrijven naar een gezonde levenswijze met een persoonlijke aanpak van ieder individu op vlak van sport en beweging, gezonde voeding en mentale veerkracht.

Dominiek De Meulemeester, stichter van Runcoach.be verklaart : “In de workshop komen diverse aspecten zoals ideaal gewicht, pré-race voeding, carboloading, herstelvoeding en fueling tijdens duursporten zoals fietsen, lopen en triatlon aan bod. De workshop beperkt zich niet tot sporters, maar biedt voor iedereen die gezond(er) wil eten een meerwaarde. Bovendien is een bezoek aan Flanders Bike Valley, met zijn unieke windtunnel een absolute must.”

De workshop duurt zo’n 2 uur, pauze inbegrepen en prikkelt ongetwijfeld de smaakpapillen. Daarom wordt dit steeds gecombineerd met een lekker etentje in het stijlvolle topsportrestaurant EdiVero, waar je met je team direct de theorie in praktijk kan omzetten en waar iedereen dagelijks welkom is van 9 tot 18 uur voor een gezonde,bio en evenwichtige maaltijd.

Niet alleen wat op het bord komt is weldoordacht innovatief.  Ook het personeelsbeleid is sociaal innovatief gekruid en past perfect binnen de Talent Academy van Bike Valley.. Zowel in de keuken als in de bediening worden mensen uit kansengroepen met een uitgesproken talent voor hun job ingeschakeld. Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt hier dagelijks in de praktijk gebracht !

Om al die redenen wordt Edivero zonder twijfel een voltreffer. Daarmee is de spurt aangetrokken voor een heel peloton Damhert - Runcoach.be - Topsportrestaurants en workshops gezonde voeding voor sporters door EdiVero

Opening 1e Damhert restaurant!

Deel deze blog

Andere blog posts

Infographic over het Damhert vegan/veggie gamma!

Klik hier voor meer informatie over het Damhert veggie gamma.

Lees meer

Intermittent fasting: een nieuw fenomeen bij Damhert!

Nieuwe diëten duiken bijna wekelijks op. De nieuwste trend binnen afvaldiëten is intermittent fasting. Dit betekent ‘afwisselend vasten’.

Lees meer

Wil jij vegan worden en heb je hulp van Damhert nodig?

Wil jij vegan worden en heb je hulp van Damhert nodig?

Lees meer