Product toegevoegd

Damhert Nutrition

MenuSluiten

Damhert is de kilo’s opnieuw te SLIM af

Damhert is de kilo’s opnieuw te SLIM af

De éérste gezonde maaltijdvervanger, zonder slechte suikers!

Een pionier loopt voorop in de strijd

Een Damhert voelt zich niet goed op platgetreden paadjes. En dus spelen ook wij al vele jaren een baanbrekende rol . Steeds gaan we op zoek naar nieuwe smaken en verrassende benaderingen van gezonde voedingsproducten. Binnen het afslanksegment vervullen we die pioniersrol eveneens. Met het THINK SLIM-gamma maken we het verschil door middel van de hogere kwaliteit van de producten en gezondere, natuurlijke ingrediënten.

THINK SLIM is de nieuwe en gezondere update van de vertrouwde Damhert SLIM maaltijdshake. Maar wat is er nu juist nieuw?

De THINK SLIM maaltijdvervangers zijn vanaf nu gezoet met Tagatose, een suiker van natuurlijke oorsprong. Je herkent de vanille en chocolade shakes aan de roze band met blauwe Tagatose stempel.

Tagatose heeft een aantal voordelen die andere maaltijdvervangers niet hebben:

  • Een natuurlijke oorsprong (komt van lactose en is ook te vinden in fruit)
  • Lekkere smaak, géén nasmaak
  • Lage caloriewaarde
  • Vezelrijk
  • Geen tandbederf
  • Ook geschikt voor diabetici

De THINK SLIM maaltijdshakes vervangen één volledige maaltijd. Het is belangrijk om dit steeds te combineren met een gezonde levensstijl en voldoende beweging. Vul het dieet aan met fruit, groenten en een stukje wit vlees of vis en beweeg voldoende.

De meeste gekende maaltijdvervangers zitten boordevol suikers en werken vaak verdikkend. De THINK SLIMmaaltijdshakes van Damhert daarentegen bevatten geen slechte suikers maar zijn gezoet met Tagatose, een natuurlijke suikervervanger op basis van lactose. Geen zorgen, de maaltijdvervangers geven nog altijd de nodige energie en proteïnen om een volwaardige maaltijd te vervangen!

Damhert is de kilo’s opnieuw te SLIM af

Deel deze blog

Andere blog posts

Infographic over het Damhert vegan/veggie gamma!

Klik hier voor meer informatie over het Damhert veggie gamma.

Lees meer

Intermittent fasting: een nieuw fenomeen bij Damhert!

Nieuwe diëten duiken bijna wekelijks op. De nieuwste trend binnen afvaldiëten is intermittent fasting. Dit betekent ‘afwisselend vasten’.

Lees meer

Wil jij vegan worden en heb je hulp van Damhert nodig?

Wil jij vegan worden en heb je hulp van Damhert nodig?

Lees meer