Product toegevoegd

Damhert Nutrition

MenuSluiten

Een duurzame stap naar een beter milieu

Als pionier binnen de functionele voedingssector neemt Damhert Nutrition de volgende grote stap naar een beter milieu en een gezondere levensstijl. Vanaf nu is uw vertrouwde Damhert kwaliteit ook in schoonmaakmiddelen verkrijgbaar.

Onze kracht is innovatie

Damhert zou Damhert niet zijn als we niet meteen uitpakken met een volledig assortiment. Vanaf vandaag kan u bij ons terecht voor de volgende producten:

  • Ecologisch wasmiddel – zeg nee tegen vlekken van koffie, thee, bloed, chocolade, …
  • Ecologisch afwasmiddel – geeft bevuilde vaat een nieuwe dimensie
  • Ecologische WC-reiniger – oplossen van kalk was nooit beter
  • Ecologische allesreiniger – geef uw vloer een extra glans.

Na uitgebreide tests door de Europese Unie werd aan alle Damhert schoonmaakproducten het EU Ecolabel toegekend. Maar wat wil dat Ecolabel nu precies zeggen? Het EU Ecolabel is een Europees label voor ecologische producten. Het EU Ecolabel garandeert dat de productie op een milieuvriendelijke wijze gebeurt. Het is dus voornamelijk een milieulabel. Het label wordt uitsluitend toegekend aan producten met een verminderde impact op het milieu. Bovendien besteedt het erg veel aandacht aan dierenwelzijn.

Nieuwe weg, zelfde waarden

Zoals algemeen bekend staat ons bedrijf voor enkele belangrijke waarden. Deze waarden willen wij ook overbrengen met onze ecologische schoonmaakproducten. Natuurlijk met focus op de beste kwaliteit en ontwikkelt met uitsluitend natuurlijke producten. Maar kan dit wel? Kunnen we respect hebben voor ‘mens, dier en milieu’, werken met enkel natuurlijke producten én toch 100% kwaliteit aanbieden?

Natuurlijk! Bij Damhert slagen we er telkens opnieuw in. Zowel de ontwikkeling, de productie en de distributie is volledig Belgisch. Op deze manier houden wij onze ecologische voetafdruk zeer laag. Bovendien zijn alle grondstoffen, uitgezonderd het parfum en het water, afkomstig van hernieuwbare en/of plantaardige oorsprong. Binnen onze waarden is het dan ook vanzelfsprekend dat geen enkel product ooit getest is op dieren. Dit alles maakt onze wasproducten volledig vegan. Daarnaast kunnen wij ook nog eens 100% kwaliteit en waskracht aanbieden met niet onbelangrijk, een fris en lekker geurtje.

Onmiddellijk beschikbaar

Bekijk hier onze nieuwe Damhert schoonmaakmiddelen.

Een duurzame stap naar een beter milieu

Deel deze blog

Andere blog posts

Zout, het DASH-dieet en Damhert: waarin komen ze overeen?

Keukenzout, ook wel bekend als de hartige boosdoener, wordt overmatig geconsumeerd in de westerse wereld.

Lees meer

Het FODMAP-arm dieet

Het FODMAP-arm dieet? wat is het en hoe kan Damhert u helpen? Ontdek het snel in deze blog!

Lees meer

Test je kennis over diabetes en vergeet zeker onze Tagatesse producten niet te proeven.

Tegen 2025 zal ongeveer 7,5% van de Belgen leiden aan prediabetes en 10 % aan diabetes.

Lees meer