Product toegevoegd

Damhert Nutrition

MenuSluiten

Onze tips voor een gevarieerd weekmenu

Wat gaan we vanavond eten? Het is wellicht één van de meeste gestelde vragen binnen elk gezin. Dagelijks opnieuw nadenken wat er op ons bord verschijnt. Een beetje hulp is dus altijd welkom. Daarom staken uw Damhert medewerkers de koppen bij elkaar en schreven ze een weekmenu (van maandag tot vrijdag) uit. Een menu met bijna elke dag een ander thema, variërend van glutenvrij eten tot vegetarische maaltijden. Uiteraard met extra focus op onze eigen producten. Bovendien hebben we elk avondmaal voorzien van een link met de ingrediënten en bereidingswijze. Veel plezier!

Glutenvrij

Damhert biedt een ruim assortiment aan glutenvrije producten aan. Zowel maandag als dinsdag kiezen we voor glutenvrije voeding. De week start met onze havercrackers, een schuifje Hollandse kaas en als extra toevoeging wat natuurlijke yoghurt. Op de middag geniet je van een zelfgemaakte, glutenvrije smos. Onze glutenvrije baguettes zijn hiervoor perfect geschikt. De avond kan niet meer stuk met een romige, glutenvrije pasta met erwten en spinazie.

Ook dinsdag wordt er aandacht besteed aan glutenvrije voeding. Door het ruime aanbod van glutenvrij ontbijtproducten, eet je op dinsdagvoormiddag als een koning. Geniet van onze vele soorten broden, verschillende ontbijtgranen (cornflakes, muesli, havervlokken), chocopasta’s, chocoladetabletten, pannenkoeken, speculaas en cracottes. Namiddag is het tijd voor een tas glutenvrije groentesoep. Kaaskroketten zijn de ideale afsluiter van het glutenvrije thema.

Biofood

Op woensdag schakelen we naar het thema Biofood. Voor elke eetgelegenheid van de dag bieden wij biologische voeding aan. Havermoutpap of yoghurt als ontbijt is opnieuw hip en trendy. Vervolledig het met wat fruit en neem er ook een haverkoekje bij. ’s Middags staat Biofood rijst met groenten op het menu in combinatie met een rijstwafel, maïswafel of een speltwafel. ’s Avonds voorzien we een lekkere quinoa salade.

Donderdag veggiedag

Donderdag is de traditionele weekdag voor vegetariërs. Een uitstekende gelegenheid om ons vegetarisch assortiment in de kijker te zetten. Niets beter dan de dag te starten met onze vegetarische kipcurry en vleessalade. Probeer ook zeker onze wellbeing venkel thee. In de namiddag wordt er tijd gemaakt voor een Caesar salade, met vegetarische chick’n filet. En waarom niet genieten van een uitgebreide vegetarische barbecue op donderdagavond? Als het weer tegenvalt, stellen wij een vegetarische rode curry met ketchup voor. Bekijk al onze vegetarische producten hier.

Tagatesse

Start de laatste werkdag van de week met een Damhert maaltijdshake (banaan, chocolade of vanille). We kunnen natuurlijk geen weekmenu voorstellen zonder onze Tagatesse confituur, licht en lekker. De beste manier om het weekend in te zetten is stoofvlees op grootmoeders wijze, gemaakt met Tagatesse. We ronden de week af met Icy light ijs van Ijsboerke met 100% Tagatose. Want op het einde van de werkweek verdienen we soms een dessertje.

Geniet van onze weekmenu!

Onze tips voor een gevarieerd weekmenu

Deel deze blog

Andere blog posts

Infographic over het Damhert vegan/veggie gamma!

Klik hier voor meer informatie over het Damhert veggie gamma.

Lees meer

Intermittent fasting: een nieuw fenomeen bij Damhert!

Nieuwe diëten duiken bijna wekelijks op. De nieuwste trend binnen afvaldiëten is intermittent fasting. Dit betekent ‘afwisselend vasten’.

Lees meer

Wil jij vegan worden en heb je hulp van Damhert nodig?

Wil jij vegan worden en heb je hulp van Damhert nodig?

Lees meer