Product toegevoegd

Damhert Nutrition

MenuSluiten

Enjoy your tea with Damhert

De Engelse ‘afternoon tea’, traditie van thee tussen de lunch en het avondeten, is ondertussen ook bij ons bekend. Maar eigenlijk is elk moment van de dag goed voor een kop thee. ’s Morgens, in de namiddag, maar ook ‘s avonds. Zeker nu de temperaturen al iets sneller afkoelen, kiezen we makkelijker voor thee, dan pakweg een koud biertje of een frisdrank.

Thee seizoen komt op gang

Genieten van een frisse ijsthee tijdens de zomermaanden, zalig. Toch blijven de herfst- en winterperiode het theeseizoen bij uitstek. Daarom geven wij speciaal voor onze thee-fans een gratis thee tas weg bij elke aankoop van €20 aan thee. En dit zolang de voorraad strekt.

Gezelligheid, rust & warmte

In het Wellbeing assortiment van Damhert vindt u een uitgebreid aanbod van heerlijke kruideninfusies, plantaardige voedingssupplementen en ambachtelijke kruidensiropen. Een verantwoorde manier om te ontspannen en te genieten, want de natuur is krachtiger dan u denkt. Een kop thee kan bovendien zorgen voor een zekere gezelligheid, rust en warmte. En het is nog gezond ook.

Bekijk ons assortiment thee hier.

Enjoy your tea with Damhert

Deel deze blog

Andere nieuws posts

SUPER PROMO KOKOSMEEL

Kokosmeel is een zachte bloem gemaakt uit gedroogd kokosvlees, die wordt gemalen tot er een zacht, fijn poeder overblijft waarmee je goed kunt bakken.

Lees meer

Ketchup zonder zorgen

Kent u iemand die zijn allereerste ketchup ervaring nog herinnert? Wij denken van niet. Ketchup is voor heel veel mensen een dagelijks begrip. Een lekkernij, die bij enorm veel verschillende maaltijde...

Lees meer

40 Dagen met Damhert

Gezonde 40 dagen-reis met Damhert, boordevol recepten en tips uit alle hoeken van ons gamma

Lees meer