Product toegevoegd

Damhert Nutrition

MenuSluiten

Enjoy your tea with Damhert

De Engelse ‘afternoon tea’, traditie van thee tussen de lunch en het avondeten, is ondertussen ook bij ons bekend. Maar eigenlijk is elk moment van de dag goed voor een kop thee. ’s Morgens, in de namiddag, maar ook ‘s avonds. Zeker nu de temperaturen al iets sneller afkoelen, kiezen we makkelijker voor thee, dan pakweg een koud biertje of een frisdrank.

Thee seizoen komt op gang

Genieten van een frisse ijsthee tijdens de zomermaanden, zalig. Toch blijven de herfst- en winterperiode het theeseizoen bij uitstek. Daarom geven wij speciaal voor onze thee-fans een gratis thee tas weg bij elke aankoop van €20 aan thee. En dit zolang de voorraad strekt.

Gezelligheid, rust & warmte

In het Wellbeing assortiment van Damhert vindt u een uitgebreid aanbod van heerlijke kruideninfusies, plantaardige voedingssupplementen en ambachtelijke kruidensiropen. Een verantwoorde manier om te ontspannen en te genieten, want de natuur is krachtiger dan u denkt. Een kop thee kan bovendien zorgen voor een zekere gezelligheid, rust en warmte. En het is nog gezond ook.

Bekijk ons assortiment thee hier.

Enjoy your tea with Damhert

Deel deze blog

Andere nieuws posts

Black Friday korting

Black Friday korting 2018

Lees meer

Excuses voor de vertraging

Damhert excuseert zich voor de vertraging van de pakketten

Lees meer

Wereld Diabetes Dag

Winactie voor Wereld Diabetes Dag

Lees meer