Product toegevoegd

Damhert Nutrition

MenuSluiten

NIEUW: NO MEAT Charcuterie

Damhert breidt zijn vegan gamma uit met een nieuwe NO MEAT vegan charcuterielijn. Wij bieden een vegan variant aan voor salami, ham en spek, namelijk Salanie, Geenham en Bijna spek. We willen met deze lijn graag meer aandacht creëren voor dierenwelzijn in de voedingsindustrie. Het diervriendelijkste vlees is nog steeds het vlees dat je niet eet en kies je daarom voor de NO MEAT charcuterie van Damhert. Met deze charcuterie verbeter je niet alleen het welzijn van de dieren ook jouw eigen welzijn. Deze NO MEAT lijn vervangt bewerkt vlees, maar bevat wel veel minder verzadigde vetten. Hierdoor vermindert jouw risico op kanker en andere gezondheidsproblemen zoals hoge cholesterol, verstoorde darmflora, diabetes en een minder goed werkend immuunsysteem.

Ontdek via deze link al onze NO MEAT charcuterie: https://www.damhert.be/nl/shop/producten?groep=54

 

De NO MEAT charcuterie is binnenkort in uw betere supermarkt. Je kan ze daar terugvinden in de koeltoog of bij de versafdeling!

NIEUW: NO MEAT Charcuterie

Deel deze blog

Andere nieuws posts

PROMO: 1+1 gratis Boekweit Krakki’s

Damhert doet tijdelijk een speciale actie enkel voor de webshop op haar Glutenvrije Boekweit Krakki’s.

Lees meer

NIEUW RECEPT voor de SLIM maaltijdshakes vanille, chocolade en banaan

Damhert wil zich eerst excuseren voor het feit dat wij uw geduld zo op de proef hebben gesteld, maar onze SLIM maaltijdshakes vanille en chocolade zijn terug verkrijgbaar.

Lees meer

THINK SLIM WINACTIE

Let’s get SLIM met Damhert

Lees meer