Product toegevoegd

Damhert Nutrition

MenuSluiten

De nieuwste producten van Damhert

Damhert breidt haar biologisch, glutenvrij, Slim afslanken en vegan gamma uit om 2020 met glans te starten.

 

Aan ons Biofood gamma voegden wij "Biofood salted & roasted cashews" toe. Deze zitten boordevol gezonde vetten en vitaminen, die een vol gevoel bezorgen in de maag. Ben je op zoek naar healthy snacks? Probeer dan zeker deze nieuwe biologische geroosterde en gezouten cashews eens uit.

 

Glutenvrij paneermeel is ons nieuwste glutenvrij product. Uit een onderzoek is gebleken dat dit door coeliakiepatiënten erg gemist wordt op de markt. Door deze toevoeging kunnen personen met coeliakie genieten vanaf nu ook genieten  van een krokant korstje.

 

Als jouw goed voornemen voor 2020 afslanken is, dan zorgt Damhert dit jaar voor een extra motivatie. We breiden namelijk ons Slim shake gamma uit met een nieuwe smaak “caramel”. Vervang één van jouw maaltijden door deze eiwitrijke caramel shake en slank slim af in 2020.

 

Tot slot kreeg het vegan gamma van Damhert een vervanger voor kaaskroketten, namelijk de Gouda nuggets. Bij het eten van deze nuggets zal je kaas niet missen en uit je jouw respect voor mens, dier en het milieu.

 

Ontdek onze nieuwste producten hier!

De nieuwste producten van Damhert

Deel deze blog

Andere nieuws posts

PROMO: 1+1 gratis Boekweit Krakki’s

Damhert doet tijdelijk een speciale actie enkel voor de webshop op haar Glutenvrije Boekweit Krakki’s.

Lees meer

NIEUW RECEPT voor de SLIM maaltijdshakes vanille, chocolade en banaan

Damhert wil zich eerst excuseren voor het feit dat wij uw geduld zo op de proef hebben gesteld, maar onze SLIM maaltijdshakes vanille en chocolade zijn terug verkrijgbaar.

Lees meer

THINK SLIM WINACTIE

Let’s get SLIM met Damhert

Lees meer