Product toegevoegd

Damhert Nutrition

MenuSluiten

Diabetici krijgen 25% korting op de Damhert webshop!

Zaterdag 14 november is het Wereld Diabetes dag en daarom geeft Damhert 25% korting op alle suikerarme producten in haar webshop. Alle low carb, minder suikers, tagatesse en zonder suikers producten kunnen dit weekend aangekocht worden met 25 % korting. Deze producten zijn geschikt voor diabetici door hun lage glycemische index, waardoor de bloedsuikerspiegel minder snel zal stijgen. 

 

Hoe werkt deze korting?
U kan de korting verzilveren door de code SUG25 in te geven bij kortingscode tijdens de betaalfase. Deze code kan alleen gebruikt worden bij de bestelling van suikerarme Damhert producten. Ook is deze actie enkel dit weekend geldig, dus snel zijn is de boodschap.
Ga hier naar de webshop!

 

Damhert is ook een partner van de Diabetes liga, die veel onderzoek doen naar diabetes. Wij willen daarom ook een sterke oproep doen om hem te volgen en de steunen.

Check hier het laatste onderzoek van de Diabetes Liga!

Diabetici krijgen 25% korting op de Damhert webshop!

Deel deze blog

Andere nieuws posts

Hou jij van een vanille en framboos combinatie? Dan zijn de nieuwe glutenvrije Pinkies iets voor jou!

Framboos en vanille een super lekkere combinatie dat niet meer mocht ontbreken in het Damhert assortiment.

Lees meer

Droge winter- en Coronahanden kent maar één oplossing: de Damhert Wellbeing uiercrème

De tijd van de droge handen komt er weer aan. De winterkou en Corona maken uw handen droog en schraal en daarvoor heeft Damhert een oplossing bedacht.

Lees meer

Doe mee aan de Damhert ECOWASH quiz en maak kans op een prijs!

De week van het EU Ecolabel is van start gegaan en daarin mogen de Ecowash was-en onderhoudsproducten van Damhert niet ontbreken.

Lees meer