Product toegevoegd

Damhert Nutrition

MenuSluiten

Doe mee aan de Damhert ECOWASH quiz en maak kans op een prijs!

De week van het EU Ecolabel is van start gegaan en daarin mogen de Ecowash was-en onderhoudsproducten van Damhert niet ontbreken. Deze ecologische producten hebben vele voordelen voor mens, dier en milieu en daarom hebben ze ook het EU Ecolabel verdient. MAAR wat weten jullie al over de Damhert Ecowash producten en hebben jullie ze zelf al eens uitgetest?  Aangezien deze week het EU Ecolabel in de kijker wordt gezet, organiseert Damhert een quiz, waarbij bij elke vraag een winnaar met het juiste antwoord kans maakt op een Damhert ecowash pakket ter waarde van 25 euro.

 

Hoe kan ik deelnemen? 
 

Vanaf 19/11/2020 tot en met 22/11/2020 zullen er 5 quizvragen over de Ecowash producten enkel op de Damhert Facebook pagina verschijnen. Je neemt deel aan de quiz door jouw antwoord in de reactie onder de vraag te plaatsen. Op maandag 23/11/2020 zullen er dan 5 winnaars (1 winnaar per vraag) getrokken worden op basis van juist antwoord en geluk. De dag erna komen jullie te weten wie de 5 winnaars zijn en ook wat de juiste antwoorden waren. De winnaars mogen dan een privébericht sturen met hun adres en hun Ecowash prijs wordt zo snel mogelijk opgestuurd. 

 

Klik hier en volg Damhert op Facebook

Enkel zo maak je kans om te winnen en de voordelen van Ecowash uit te testen!

Doe mee aan de Damhert ECOWASH quiz en maak kans op een prijs!

Deel deze blog

Andere nieuws posts

Hou jij van een vanille en framboos combinatie? Dan zijn de nieuwe glutenvrije Pinkies iets voor jou!

Framboos en vanille een super lekkere combinatie dat niet meer mocht ontbreken in het Damhert assortiment.

Lees meer

Droge winter- en Coronahanden kent maar één oplossing: de Damhert Wellbeing uiercrème

De tijd van de droge handen komt er weer aan. De winterkou en Corona maken uw handen droog en schraal en daarvoor heeft Damhert een oplossing bedacht.

Lees meer

Diabetici krijgen 25% korting op de Damhert webshop!

Zaterdag 14 november is het Wereld Diabetes dag en daarom geeft Damhert 25% korting op alle suikerarme producten in haar webshop. 

Lees meer