Product toegevoegd

Damhert Nutrition

MenuSluiten

Damhert Black Freeday for animals: steun de dieren zonder verzendkosten!

Geen korting bij Damhert voor Black friday, maar een warme actie om mishandelde en hulpeloze dieren te steunen met uw aankoop op de Damhert webshop. Want dieren hebben ook recht op een aangenaam leven. Ze moeten een volwaardige plek krijgen in onze maatschappij, hoewel miljarden dieren te lijden hebben. Met uw aankoop, groot of  klein, op deze Black Friday gaat 10% van onze omzet naar het Dierenthuisje.


Het "Dierenthuisje" is een warme organisatie die instaat voor verwaarloosde en hulpbehoevende dieren, een permanente of tijdelijk tehuis voor oude dieren die afgeschreven zijn en dieren die gered zijn van de slachtbank. Zij staan erop dat deze dieren niets tekort komen zowel op het gebied van voeding, medische zorgen, aandacht en hygiëne. Daar kunnen mishandelde en afgekeurde dieren terug vrij zijn, want “Bij ons geen kooien” is hun motto.

Meer informatie over het Dierenthuisje kan u hier terugvinden!

Uw aankoop zal gratis verstuurd worden binnen de BENELUX, als dank voor uw vertrouwen en voor de bijdrage aan dit goede doel. Deze actie is geldig van donderdag 26/11/2020 om 13:30 tot en met Cyber Monday 30/11/2020.


Start Shopping voor het Dierenthuisje

Omdat iedere bijdrage op het einde van deze koopjesdagen een verschil maakt voor deze dieren.

Damhert Black Freeday for animals: steun de dieren zonder verzendkosten!

Deel deze blog

Andere nieuws posts

Graag willen we u informeren dat uw gekende zoetmiddel “Tagatesse” vanaf nu terug  ter beschikking is in een een nieuw zonder suikers jasje.

Lees meer

Terug naar SCHOOL met de Damhert KOEKJES aan 20% KORTING 

De Damhert koekjes zullen jouw eerste schooldag nog leuker maken.

Lees meer

Nu 50% KORTING op een Damhert GLUTENVRIJ BROODpakket

Koop nu een glutenvrije broodpicknick aan -50% korting op de Damhert webshop!

Lees meer