Product toegevoegd

Damhert Nutrition

MenuSluiten

Korting op de nieuwe lekkernijen van Damhert!

Damhert heeft weer een aantal nieuwigheden in haar glutenvrij en zonder suikers assortiment, die zeker geproefd moeten worden. Daarom doet Damhert een 20% korting op de volledige bestelling bij aankoop van één van deze nieuwe lekkernijen op haar webshop.

Zo hebben wij de nieuwe zonder suikers Tagatesse om te koken en bakken met een 1 op 1 verhouding ter vervanging van suiker. Wij kunnen vanaf nu zonder suikers madeleines aanbieden, die ook gluten-en lactosevrij zijn. Verder hebben wij van een typisch Belgisch product een zonder
suikers variant gemaakt, namelijk onze speculoospasta

Tot slot kwam er binnen ons glutenvrij gamma een lekker nieuw kokoskoekje bij de coconut digestive,  en werd het broodassortiment uitgebreid met een classico wit brood, sandwiches en het vitale bruine brood. Al deze nieuwe glutenvrije producten zijn ook lactosevrij en vegan.

 

Hoe werkt de code NEW20?

Doe jouw Damhert producten in het winkelmandje van de Damhert webshop, vul de gevraagde gegevens in en ga naar de betaalfase. Tijdens deze betaalfase geef je de code NEW20 in bij kortingscode. Dit is de enige manier om deze code te verzilveren. De actie blijft geldig tot en met dinsdag 10/08/2021. Dus snel zijn is de boodschap!

Start Shopping

Proef snel deze nieuwe Damhert lekkernijen met de code NEW20!

Korting op de nieuwe lekkernijen van Damhert!

Deel deze blog

Andere nieuws posts

Graag willen we u informeren dat uw gekende zoetmiddel “Tagatesse” vanaf nu terug  ter beschikking is in een een nieuw zonder suikers jasje.

Lees meer

Terug naar SCHOOL met de Damhert KOEKJES aan 20% KORTING 

De Damhert koekjes zullen jouw eerste schooldag nog leuker maken.

Lees meer

Nu 50% KORTING op een Damhert GLUTENVRIJ BROODpakket

Koop nu een glutenvrije broodpicknick aan -50% korting op de Damhert webshop!

Lees meer