Product toegevoegd

Damhert Nutrition

MenuSluiten

Denk Belgisch, denk Damhert

De kans is groot dat u het heeft opgemerkt, of toch niet? Alle ogen zijn de komende weken gericht op Rusland. Het WK-circus (wereldkampioenschap voetbal) draait al enkele dagen overuren in ieders huiskamer. Ook bij Damhert worden onze nationale helden op de voet gevolgd. Onze focus is 100% Belgisch.

Profiteer van onze feestelijke stemming

Gisteren daverde het land voor de eerste keer op zijn grondvesten. De makkelijkste horde richting groepswinst is genomen. Panama werd verslagen en een eerste feestnacht zit er ondertussen op. Ook bij Damhert overheerst een feestelijke stemming, zeker nu sommige onder ons eindelijk ontwaken uit hun roes. En er volgt nog meer goed nieuws…

Want als 100% Belgisch bedrijf focussen wij uiteraard 100% op de Belgische prestaties tijdens dit wereldevenement. Om dit gevoel te onderstrepen reiken wij een ‘100% Belgische promotie’ aan op het volledige Damhert assortiment.

Op naar de finale

Hoe werkt deze promotie? Heel gemakkelijk. Vanaf vandaag kan u met onderstaande kortingscode genieten van 20% op alle producten in onze webshop. Deze promotie loopt zolang onze Rode Duivels kans maken op de wereldtitel.

PS: Onze voetbalkenner des huizes is overtuigd van een finaleplaats.

Kortingscode: 100%BELGIUM

Denk Belgisch, denk Damhert

Deel deze blog

Andere nieuws posts

All Natural Chips

Binnenkort beschikbaar in onze webshop en in uw betere supermarkt!

Lees meer

All I want for Christmas is 25% korting

All I want for Christmas is 25% korting op alle producten in onze webshop

Lees meer

Think outside the box

Wilt u een functioneel en creatief kerstcadeau voor personen met diabetes of met een lactose- en glutenintolerantie?

Lees meer