Product toegevoegd

Damhert Nutrition

MenuSluiten

Ketchup zonder zorgen

Kent u iemand die zijn allereerste ketchup ervaring nog herinnert? Wij denken van niet. Ketchup is voor heel veel mensen een dagelijks begrip. Een lekkernij, die bij enorm veel verschillende maaltijden en gerechten past. Zeker nu het BBQ seizoen op toerental draait. Ketchup groeide door de jaren heen uit tot één van ’s werelds populairste sauzen. Als uw partner in gezonde voeding konden wij niet achterblijven, maar ook nu houden we sterk vast aan onze strategie. Pure kwaliteit, met Tagatesse. Kortom, ketchup zonder zorgen!

Zelfde smaak, met Tagatesse

Wist je dat 1 flesje ketchup, 45 klontjes suiker bevat? Foute boel dus. Wij bieden de ideale oplossing aan. Ketchup met dezelfde smaak, maar zonder de gewone tafelsuiker. Hoe kan dit? Door onze Tagatose. Tagatose is een 100% natuurlijke suiker, waarvan de smaak helemaal vergelijkbaar is met die van gewone suiker. Onze ketchup past ook in het low carb verhaal, laag in calorieën en laag in koolhydraten. Lees meer over low carb in onze recentste blog.

Veel minder kilocalorieën

Wat is nu het verschil tussen Tagatose en de gewone tafelsuiker? Wel, het aantal kilocalorieën per gram ligt een stuk lager. 1 gram gewone suiker levert 4 kilocalorieën op, terwijl 1 gram Tagatose zorgt voor 1,5 kilocalorieën. Minder dan de helft dus.

Met onze ketchup willen wij dan ook een groot publiek bereiken. Waarom?  

  • Lekker
  • Perfect geschikt voor diabetici
  • Geen invloed op de bloedsuikerspiegel
  • Glutenvrij
  • Rijk aan vezels
  • Zonder nasmaak
  • Verslavend verlangen
  • Geen stress met de ketchup van Tagatesse

Overal verkrijgbaar

Haast je dus naar de winkel. Onze ketchup is verkrijgbaar in de dieetrayon van uw betere supermarkt. Weinig tijd? Bestel via onze webshop en geniet van de enige ketchup zonder zorgen.

Profiteer nu van een gratis Tagatesse Ketchup bij elke aankoop van minstens €25 in onze webshop!

Shop hier

Ketchup zonder zorgen

Deel deze blog

Andere nieuws posts

Damhert shakes it off

Maaltijdvervangers zijn hot. Consumenten worden tegenwoordig overspoeld met verschillende soorten shakes. Dieet shakes, koolhydraatrijke shakes, proteïne shakes, recuperatie shakes… Overal zijn ze van...

Lees meer

Damhert stelt nieuwste creatie voor

Heerlijk! Onze nieuwe carré abrikoos zijn beschikbaar. Net op tijd voor de start van de zomervakantie. Ontdek deze creatie van Tagatesse en word verliefd … op de carré abrikoos.

Lees meer

Damhert stelt voor: Ketchup met Tagatesse!

Wist je dat 1 flesje ketchup 45 klontjes suiker bevat? Kies voortaan voor de Tagatesse ketchup variant, en geniet van dezelfde smaak, maar dan zonder suiker!

Lees meer