Product toegevoegd

Damhert Nutrition

MenuSluiten

Damhert shakes it off

Maaltijdvervangers zijn hot. Consumenten worden tegenwoordig overspoeld met verschillende soorten shakes. Dieet shakes, koolhydraatrijke shakes, proteïne shakes, recuperatie shakes… Overal zijn ze vandaag de dag te vinden. Kies nu voor de Damhert maaltijdshakes en profiteer van onze 1+1 actie.   

Niet eten is niet juist

Wie wil afslanken slaat al graag een maaltijd over en dat is net de verkeerde ingesteldheid. Niet eten zorgt voor 0 energie, een snel hongergevoel en meer kans op snoepgedrag. Wellicht ga je later op de dag ook in grotere porties eten, waardoor het effect kan verdwijnen. Niet eten is een foute oplossing, een maaltijdvervanger is dat niet. Een maaltijdshake is het ideale recept wanneer iemand weinig of geen tijd heeft om een evenwichtige maaltijd te bereiden. Kan je een dag doorkomen met alleen maar maaltijdvervangers? Dat is mogelijk, maar zeker niet ideaal. Een lichaam heeft nood aan natuurlijke voedingsstoffen. Kies voor 1 maaltijdvervanger per dag, combineer het met een evenwichtig ontbijt, een frisse lunch of een gezellig diner en blijf genieten van natuurlijke voedingsstoffen en de gezelligheid van het tafelen.

Milkshake smaak met dieeteffect

Het zal u niet verbazen, maar ook bij Damhert zijn maaltijdshakes verkrijgbaar. Het is een romige maaltijdvervanger, rijk aan eiwitten en proteïnen. Verder wordt het product gekenmerkt door Tagatose (geschikt voor diabetici) en door ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Onze shakes bevatten voldoende energie en proteïnen in vergelijking met een ‘normale’ maaltijd. Bovendien voorzien ze ook minstens 30% van de ‘referentie-inname’ vitaminen en mineralen voor energiebeperkt diëten. Ze zijn verkrijgbaar in 3 verschillende smaken: banaan, chocolade en vanille. Hoe maakt u de ideale Damhert maaltijdshake klaar? Giet 250ml magere melk in een shaker. Voeg 2 maatschapjes poeder toe in de shaker. Goed schudden en klaar! Tip: het is belangrijk om voldoende water, thee of andere caloriearme dranken te nuttigen in combinatie met de shake.

Ook nuttig voor sporters

Is de Damhert shake ook nuttig voor sporters? Heel zeker. Het is gebruikelijk om na het sporten een extra maaltijd te voorzien. De shake kan dus perfect dienen voor na het sporten. Ook interessant zijn onze maaltijdrepen. Dankzij de extra dosis proteïne gebruiken vele sporters deze repen zowel voor als tijdens een sportieve inspanning.

Geniet van onze 1+1 actie tot en met 21 augustus.
1 maaltijdshake kopen = 1 maaltijdshake gratis.
 

Bestel hier uw favoriete Damhert maaltijdshake! 

Damhert shakes it off

Deel deze blog

Andere nieuws posts

De nieuwe Damhert veggies, jouw favoriete Mexicaanse snack!

Damhert verrijkt haar veggie assortiment met twee nieuwe Mexicaans geïnspireerde burgers.

Lees meer

Zoek de hartjes op de Damhert website en maak kans op een Valentijnscadeau!

Voor Valentijn heeft Damhert 5 paarse hartjes verstopt op haar website

Lees meer