Spaghetti met scampi’s en spinazie

30 min
gemiddeld
gemiddeld
Bereidingswijze
1
Breng een pan met water aan de kook en laat de pasta 7–9 minuten koken.
2
Verhit een beetje olie in een pan en bak de scampi’s 2 minuten.
3
Bestrooi ze ondertussen met een beetje peper en zout.
4
Snipper de ui en de knoflook en bak dit samen in een pan.
5
Voeg na een paar minuten de spinazie toe.
6
Roer de room en de pesto erdoor en voeg nog een snufje peper en zout toe.
7
Schep dan de spaghetti en de scampi’s erdoor.
8
Serveer de pasta met de Parmezaanse kaas.
Ingrediënten
2
personen
- 150 g spinazie
- 100 g scampi's
- 150 g damhert glutenvrije spaghetti
- 1 stuk knoflook
- 1 ui
- 125 ml room
- 1 eetlepel pesto
- 2 eetlepels parmezaanse kaas