Product toegevoegd

Damhert Nutrition

MenuSluiten

Kerststronk met chocolade

Label tagatesse
60 min
gemiddeld
goedkoop

Bereidingswijze

1

Doe de eieren in een kom, samen met de Tagatesse. Klop dit stevig op met een mixer tot een schuimige, luchtige massa. Meng de bloem met het cacaopoeder. Zeef dit bij de opgeklopte eieren en meng voorzichtig met een spatel.

2

Leg bakpapier op uw bakplaat. Giet het deeg erop en strijk mooi open. Bak in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 8 à 10 minuten.

3

Haal de biscuit uit de oven. Leg er een natte handdoek over en draai hem om op de handdoek. Laat de biscuit afkoelen met het bakpapier er nog op.

4

Klop de room stevig op, samen met de Tagatesse. Zet de opgeklopte room in de koelkast om op te stijven.

5

Meng de kersenlikeur met een beetje water en Tagatesse.

6

Haal het bakpapier van de biscuit en bevochtig met de kersenlikeur. Besmeer met aardbeienconfituur van Damhert. Rol voorzichtig op en versier met Tagatesse.

7

Besmeer vervolgens met de ijskoude opgeklopte slagroom. Snijd in dikke plakken en serveer met verse frambozen en cacaopoeder.

Ingrediënten

4
personen
  • 6 stuks eieren
  • 85 g tagatesse
  • 30 g cacaopoeder
  • 100 g zelfrijzende bloem
  • 4 dl slagroom met tagatesse
  • 5 eetlepels kersenlikeur
  • 5 eetlepels aardbeienconfituur met tagatesse
  • 5 eetlepels verse frambozen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Deel dit recept

Producten