Savoyard cake met Tagatesse

45 min
gemiddeld
goedkoop
Bereidingswijze
1
Boter crèmen.
2
100g Tagatesse toevoegen en luchtig kloppen.
3
Maak de broyage door het amandelpoeder en 60g Tagatesse samen te mengen.
4
De broyage, de eieren, de melk, de bloem stelselmatig mengen onder de boter en Tagatesse.
5
Op het einde alles zeer goed luchtig kloppen (eventueel met een keukenrobot).
6
Gebruik een spuitzak met effen spuitmond om de cakevormen te vullen tot iets meer dan de helft van de cakevormhoogte.
7
De cake aan de bovenkant beleggen met frambozen en deze wat in de cake duwen.
8
Bak de cake af in de oven gedurende 30 minuten op 190°C.
Ingrediƫnten
10
personen
- 250 g halfvolle boter
- 160 g tagatesse
- 140 g amandelpoeder
- 4 stuks eieren
- 1 dl halfvolle melk
- 400 g zelfrijzende bloem