Product toegevoegd

Damhert Nutrition

MenuSluiten

Liefdevolle bruschetta met tomaat en rode peper

Label gluten_free
30 min
makkelijk
goedkoop

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2

Leg de paprika’s op een rooster in de oven voor ca. 30 minuten.

3

Neem de paprika’s uit de oven en doe ze voorzichtig in een afgesloten plastic diepvrieszakje.

4

Laat 20 minuten rusten.

5

Verwijder het vel, de steel en de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in stukjes.

6

Snijd de kerstomaatjes en doe in een grote kom. Voeg nu de stukken geroosterde paprika toe samen met de basilicum, balsamico, ongeveer 7 eetlepels van de olijfolie en één teentje geperste knoflook. Voeg zout en chilivlokken naar smaak toe.

7

Bak het Damhert glutenvrije baguette af in de oven volgens de instructies op de verpakking.

8

Meng nu de rest van de olijfolie met de rest van de look in een apart kommetje.

9

Snij het brood in mooie ronde stukken net voor het serveren en smeer in met olijfolie en look.

10

Zet de broodjes kort onder de gril of gril ze in een grillpan totdat ze mooi bruin zien.

11

Bestrijk de broodjes met een dun laagje mascarpone en verdeel nu het tomaten-paprikamengsel over de broodjes en serveer onmiddellijk.

Ingrediënten

3
personen
  • 250 g kerstomaten
  • 2 stuks rode paprika
  • 10 stuks basilicum
  • 4 eetlepels balsamico azijn
  • 10 eetlepels olijfolie
  • 2 stuks fijngesneden look
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel chilivlokken
  • 100 g mascarpone
  • 2 stuks damhert gluten free baguette

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Deel dit recept

Producten