Pannenkoekentaart met banaan

60 min
makkelijk
goedkoop
Bereidingswijze
Smelt de chocolade au bain-marie of in de microgolfoven.
Meng de room met 1 eetlepel Tagatesse en klop stijf.
Roer de gesmolten chocolade met de mascarpone en opgeklopte room tot een mooi glad mengsel.
Meng de pannenkoekenmix met de melk en 1 eetlepel Tagatesse. Verhit een nootje boter in de pan en giet er wat beslag op. Bak zo vijf pannenkoeken.
Leg een pannenkoek op een bord, leg hierop een laag bananenschijfjes. Bedek opnieuw met een pannenkoek en besmeer met het chocolademengsel. Vervolgens opnieuw een pannenkoek, dan banaan, een pannenkoek, chocolademengsel, opnieuw een pannenkoek en als laatste verdeel je de rest van het chocolademengsel over de taart. Zet de taart 2uur in de koelkast.
Ingrediƫnten
- 100 g pure chocolade van damhert
- 1,5 dl room
- 2 eetlepel tagatesse
- 250 g mascarpone
- 150 g glutenvrije pannenkoekenmix van damhert
- 375 ml melk
- 3 eetlepels boter
- 2 stuks banaan