Product toegevoegd

Damhert Nutrition

MenuSluiten

Scheurbrood met chocopasta

Label lactose_free
30 min
gemiddeld
goedkoop

Bereidingswijze

1

Verwarm je oven voor op 160 graden. Rol je twee bladerdeegrollen uit. Kies een bord dat twee keer op één vel past, je wilt namelijk in totaal vier rondjes bladerdeeg hebben.

2

Snij om de rand van het bord het overtollige bladerdeeg weg. Verwarm de chocopasta even kort zodat deze vloeibaarder wordt, dat smeert makkelijker. Smeer nu drie van de vier rondjes in met een laagje.

3

Stapel de drie ingesmeerde rondjes op elkaar en leg bovenop de stapel het rondje zonder chocopasta. Pak een glas en doe deze op zijn kop in het midden van je rondjes. Snij nu je rondjes in vieren, tot aan het glas. Maak hier daarna achtsten van en daarna zestienden. Je hebt nu zestien ingesneden stukjes.

4

Pak twee stukjes en draai deze tweemaal naar buiten toe om. Ga door tot je alle stukjes omgedraaid hebt.

5

Pak nu weer twee stukjes (1) en draai de uiteinden een kwartslag naar binnen toe (2) en druk ze aan elkaar (3).

6

Haal het glas van je creatie en besmeer het geheel met een losgeklopt eitje. Doe je scheurbrood voor ongeveer 20 minuutjes in de oven.

7

Strooi er wat Tagatesse overheen en geniet ervan!

Ingrediƫnten

4
personen
  • 2 stuks lactosevrije en glutenvrije bladerdeeg van damhert
  • 2 eetlepels lactosevrije of glutenvrije chocopasta van damhert
  • 1 stuk ei
  • 1 eetlepel tagatesse

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Deel dit recept

Producten