Product toegevoegd

Damhert Nutrition

MenuSluiten

Pad thai met vegan nuggets

Label veggie
30 min
goedkoop

Bereidingswijze

1

Kook de noedels volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.

2

Verwarm ondertussen een wokpan op middelhoog vuur en voeg een scheut Biofood olijfolie toe. Roerbak hierin de gember, chilipeper en knoflook tot deze beginnen te geuren. Na een paar minuten kun je de 3 lente-uitjes en de sojascheuten toevoegen, blijf alles goed doorroeren. Roer dan het sap van een halve limoen en de sojasaus erdoor.

3

Roerbak ongeveer 3 minuten tot de noedels gaar zijn.

4

Voeg na 3 minuten de peultjes, de paprika en de noedels toe.

5

Bak ondertussen de Damhert vegan nuggets in een pan met een scheutje Biofood olijfolie.

6

Verdeel de Pad Thai over de borden en verdeel de gebakken vegan nuggets er ook over.

7

Werk af met de rest van de lente-ui, korianderblaadjes,  gehakte  Biofood cashewnoten en partjes limoen.

Ingrediënten

4
personen
  • 2 damhert vegan nuggets
  • 1 biofood olijfolie
  • 4 el sojasaus
  • 1 limoen
  • 4 fijngesneden lente-uitjes
  • 3 fijngehakt teentje look
  • 1 fijngesneden gember
  • 300 g rijstnoedels
  • 200 g peultjes
  • 1 fijngesneden rode paprika
  • 100 g sojascheuten
  • 1 fijngesneden rode chilipeper
  • 100 g gehakte biofood cashewnoten
  • 1 verse koriander

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Deel dit recept

Producten