Mini-Trifle van yoghurt, framboos en Tagatesse sprits koekjes

20 min
makkelijk
goedkoop
Bereidingswijze
1
Doe de diepgevroren frambozen in een steelpannetje samen met een halve eetlepel Tagatesse. Voeg 2 eetlepels water toe en laat 15 min. stoven op een zacht vuur.
Tip: Je kan de coulis zoeter maken door meer Tagatesse toe te voegen.
2
Neem van het vuur en roer er de koude boter onder. Laat afkoelen.
3
Breek de Tagatesse sprits koekjes in grove stukken en verdeel de koekjes over 6 glazen.
4
Meng de Griekse yoghurt met de roomkaas en 1 eetlepel Tagatesse en lepel over de koekjes. Werk de glaasjes af met de frambozenmengeling en laat 3 uur afkoelen in de koelkast.
5
Bestrooi met kokosschilfers voor het serveren.
Ingrediƫnten
6
personen
- 200 g frambozen (diepvries)
- 200 g verse kaas (roomkaas)
- 170 g griekse yoghurt
- 0,5 el koude boter
- 1 el biofood geraspte kokos
- 50 g tagatesse sprits natuur
- 1,5 el tagatesse