Product toegevoegd

Damhert Nutrition

MenuSluiten

Mini-Trifle van yoghurt, framboos en Tagatesse sprits koekjes

Label tagatesse
20 min
makkelijk
goedkoop

Bereidingswijze

1

Doe de diepgevroren frambozen in een steelpannetje samen met een halve eetlepel Tagatesse. Voeg 2 eetlepels water toe en laat 15 min. stoven op een zacht vuur.

Tip: Je kan de coulis zoeter maken door meer Tagatesse toe te voegen.

2

Neem van het vuur en roer er de koude boter onder. Laat afkoelen.

3

Breek de Tagatesse sprits koekjes in grove stukken en verdeel de koekjes over 6 glazen.

4

Meng de Griekse yoghurt met de roomkaas en 1 eetlepel Tagatesse en lepel over de koekjes. Werk de glaasjes af met de frambozenmengeling en laat 3 uur afkoelen in de koelkast. 

5

Bestrooi met kokosschilfers voor het serveren.

Ingrediƫnten

6
personen
  • 200 g frambozen (diepvries)
  • 200 g verse kaas (roomkaas)
  • 170 g griekse yoghurt
  • 0,5 el koude boter
  • 1 el biofood geraspte kokos
  • 50 g tagatesse sprits natuur
  • 1,5 el tagatesse

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Deel dit recept

Producten