Product toegevoegd

Damhert Nutrition

MenuSluiten

broccoli & kikkererwtenstamppot met vegetarische braadworst

Label veggie
45 min
makkelijk
gemiddeld

Bereidingswijze

1

Laat de kikkererwten 1 nacht weken in water

 

2

Stoom de broccoli gaar in een stoommandje of een klein laagje water in de pan.

 

3

Verwarm in een andere pan ook een laagje water, en voeg hier de kikkererwten en teentjes knoflook aan toe. Laat in een paar minuten even heel kort warm worden.

 

4

Giet dan de pannen af.  Stamp de kikkererwten en knoflook fijn met een stamper of gebruik een staafmixer.

5

Roer de Italiaanse kruiden, wat versgemalen peper en een klein beetje zout erdoor.

6

Schep als laatste de broccoli door de gestampte kikkererwten.

7

Rooster de pijnboompitten eventjes kort in een droge koekenpan, totdat ze mooi goudbruin zijn.

 

8

Verhit de olijfolie in een pan en bak de braadworsten gaat.

 

 

9

Serveer de kikkererwten stamppot met de pijnboompitjes

Ingrediƫnten

2
personen
  • 300 g biofood kikkererwten bio
  • 2 el biofood pijnboompitten bio
  • 1 el biofood olijfolie bio
  • 400 g broccoliroosjes
  • 1 teentje knoflook
  • 0,5 el italiaanse kruiden
  • 2 damhert veggie braadworst
  • 1 peper en zout

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Deel dit recept

Producten