Product toegevoegd

Damhert Nutrition

MenuSluiten

Kabeljauw met Low Salt mosterdsaus, spinazie en peterselie aardappelen

Label low_salt
45 min
makkelijk

Bereidingswijze

1

Was & schil de aardappelen en kook ze gaar.

 

 

2

Meng de maïzena met 2el koude melk en roer goed.

3

Breng de rest van de melk aan de kook met het bouillonblokje. voeg het maizena mengsel en de mosterd toe en laat al roerend doorkoken.

 

4

Was de groenten en snipper de ui.

5

Verhit 1el olijfolie in een pan en fruit de ui. Voeg de spinazie toe en bak mee.

 

6

ak de peterselie fijn en strooi over de aardappelen.

 

7

Stoom de kabeljauw gaar.

 

 

8

Leg de spinazie op een bord en leg de kabeljauw erop en de aardappelen ernaast. Giet de saus erover. Smakelijk.

Ingrediënten

2
personen
  • 2 kabeljauw
  • 1 el biofood olijfolie bio
  • 1 ui
  • 300 ml magere melk
  • 2 el maïzena
  • 1 damhert low salt groentebouillonblokjes
  • 2 el damhert low salt mosterd
  • 300 g aardappelen
  • 500 g spinazie
  • 20 g verse peterselie

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Deel dit recept

Producten