Kabeljauw met Low Salt mosterdsaus, spinazie en peterselie aardappelen

45 min
makkelijk
Bereidingswijze
1
Was & schil de aardappelen en kook ze gaar.
2
Meng de maïzena met 2el koude melk en roer goed.
3
Breng de rest van de melk aan de kook met het bouillonblokje. voeg het maizena mengsel en de mosterd toe en laat al roerend doorkoken.
4
Was de groenten en snipper de ui.
5
Verhit 1el olijfolie in een pan en fruit de ui. Voeg de spinazie toe en bak mee.
6
ak de peterselie fijn en strooi over de aardappelen.
7
Stoom de kabeljauw gaar.
8
Leg de spinazie op een bord en leg de kabeljauw erop en de aardappelen ernaast. Giet de saus erover. Smakelijk.
Ingrediënten
2
personen
- 2 kabeljauw
- 1 el biofood olijfolie bio
- 1 ui
- 300 ml magere melk
- 2 el maïzena
- 1 damhert low salt groentebouillonblokjes
- 2 el damhert low salt mosterd
- 300 g aardappelen
- 500 g spinazie
- 20 g verse peterselie