Product toegevoegd

Damhert Nutrition

MenuSluiten

Boekweit bananenpannenkoekjes

Label gluten_free
15 min
makkelijk
goedkoop

Bereidingswijze

1

Pureer de bananen en eieren in een keukenmachine fijn.

2

Voeg kokosmelk en honing toe en roer tot het een glad beslag is.

3

Voeg als laatste het boekweitmeel toe. Wanneer je dit in fases doet, kun je zelf bepalen hoe dik het beslag wordt en daarmee je pannenkoekjes.

4

Verhit 1 el kokosolie in een koekenpan. 

5

Schep met een soeplepel 3 kleine hoopjes in de pan. Als de bovenkant van de pannenkoekjes gaatjes krijgt en het beslag wat droger wordt kun je de pannenkoekjes met een spatel keren.

6

 Doe hetzelfde met het resterende beslag. Houd de pannenkoekjes warm onder een stukje aluminiumfolie en daarna serveren maar!

Ingrediƫnten

6
personen
  • 3 rijpe bananen
  • 3 eieren
  • 125 ml kokosmelk
  • 1 el honing
  • 200 g boekweitmeel
  • 4 el kokosolie

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Deel dit recept

Producten