Boekweit bananenpannenkoekjes

15 min
makkelijk
goedkoop
Bereidingswijze
1
Pureer de bananen en eieren in een keukenmachine fijn.
2
Voeg kokosmelk en honing toe en roer tot het een glad beslag is.
3
Voeg als laatste het boekweitmeel toe. Wanneer je dit in fases doet, kun je zelf bepalen hoe dik het beslag wordt en daarmee je pannenkoekjes.
4
Verhit 1 el kokosolie in een koekenpan.
5
Schep met een soeplepel 3 kleine hoopjes in de pan. Als de bovenkant van de pannenkoekjes gaatjes krijgt en het beslag wat droger wordt kun je de pannenkoekjes met een spatel keren.
6
Doe hetzelfde met het resterende beslag. Houd de pannenkoekjes warm onder een stukje aluminiumfolie en daarna serveren maar!
Ingrediƫnten
6
personen
- 3 rijpe bananen
- 3 eieren
- 125 ml kokosmelk
- 1 el honing
- 200 g boekweitmeel
- 4 el kokosolie