Kokostaart met bosbes

70 min
makkelijk
gemiddeld
Bereidingswijze
1
Verwarm de oven voor op 175 graden
2
Meng het meel met zout.
3
Doe de eieren met kokosmelk, kokosbloesemsuiker, citroensap, rasp en vanille extract in een kom en mix dat een paar minuutjes door. Doe er dan de gesmolten kokosolie bij en de droge ingrediënten. Mix tot een beslag.
4
Vet een springvorm van 20 cm in en giet het beslag hierin. Maak de bovenkant egaal en verdeel de bosbessen over de springvorm.
5
Bak in 50-60 minuten gaar.
6
Laat afkoelen en eet smakelijk
Ingrediƫnten
6
personen
- 45 g kokosmeel
- 45 g amandelmeel
- 50 g kokosbloesemsuiker
- 1 snufje zout
- 100 g gesmolten kokosolie
- 250 ml kokosmelk
- 2 el citroensap
- 1 el citroenrasp
- 6 eieren
- 1 el vanille extract
- 150 g verse blauwe bessen