Product toegevoegd

Damhert Nutrition

MenuSluiten

Ferrero rocher pepernoten

Label gluten_free
70 min
makkelijk
goedkoop

Bereidingswijze

1

Zet een bakplaat of dienblad klaar met een velletje bakpapier.

2

Begin met het fijnhakken van de Biofood hazelnoten. Doe ze in een schaaltje.

3

Smelt de glutenvrije en lactosevrije chocolade au bain marie. Roer de gehakte hazelnoten door de chocolade. Haal daarna de glutenvrije en lactosevrije pepernoten door de gesmolten chocolade. Gebruik twee vorken, dat werkt het handigst.

4

Leg de Ferrero rocher pepernoten voorzichtig op het velletje bakpapier en laat ze hard worden. Tip: heb je ruimte in de koelkast, dan kun je ze daarin sneller laten hard worden.

Ingrediƫnten

4
personen
  • 200 g damhert glutenvrije pepernoten
  • 200 g damhert lactosevrije en glutenvrije melkchocolade
  • 100 g biofood hazelnoten

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Deel dit recept

Producten