Product toegevoegd

Damhert Nutrition

MenuSluiten

Hartige Tagatesse tiramisu

Label tagatesse
45 min
makkelijk
goedkoop

Bereidingswijze

1

Pel en snipper de sjalotten en de look en fruit ze glazig in olijfolie.

2

Halveer de kerstomaten en voeg toe aan de sjalotten samen met de basilicum en de Tagatesse.

3

Dek af en laat +/- 20 minuten inkoken. Kruiden met peper en zout.

4

Splits de eieren en meng de eidooiers onder de mascarpone samen met de Parmezaanse kaas en 3 eetlepels olijfolie. Klop de eiwitten tot sneeuw en spatel voorzichtig onder de mascarpone.

5

Lepel er wat pesto over en de helft van de moes van de kerstomaten. Dan de helft van de mascarpone, dan weer een laagje tomatenmoes en tot slot de resterende mascarpone. Laat minstens 2 uur opstijven in de koelkast.

6

Snij de Vegan Geenham in stukjes en strooi over de glaasjes.

7

Werk af met enkele blaadjes basilicum.

Ingrediƫnten

8
personen
  • 300 g kerstomaten
  • 100 g groene pesto
  • 4 sneetjes vegan geenham van damhert
  • 2 sjalotten
  • 1 teentje knoflook
  • 220 g mascarpone
  • 75 g parmezaanse kaas
  • 2 eieren
  • 50 g verse basilicum
  • 3 g tagatesse zoetmiddel
  • 5 el biofood olijfolie bio

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Deel dit recept

Producten