Zoete Tagatesse sushi

90 min
makkelijk
goedkoop
Bereidingswijze
Doe de rijst, de kokosmelk, de kokosroom, 10g Tagatesse en 1 snuifje zout in een kookpot. Breng aan de kook en laat 40 à 50 min. pruttelen. Roer regelmatig zodat de rijst niet aanbrandt. Voeg een scheutje water toe indien nodig.
Is de rijst gaar? Verdeel hem dan over een bakplaat. Zo koelt hij sneller af.
Doe de speltbloem, de eieren, de rijstdrink, 10g Tagatesse en 1 snuifje zout in een grote mengkom. Mix tot een deeg met een staafmixer.
Smelt de magarine in een koekenpan, bak 4 pannenkoeken en laat ze daarna afkoelen .
Smeer een laagje rijst en daarna een laagje confituur op de pannenkoek en rol deze dan op als een sushi. Laat ze 1 u. opstijven in de koelkast. Snij daarna in stukjes. Smakelijk!
Ingrediënten
- 1 pot damhert low carb confituur aardbei
- 2 eieren
- 1 el plantaardige magarine
- 150 g dessertrijst
- 100 g biofood speltmeel
- 5 dl kokosmelk
- 2 dl kokosroom
- 2 dl rijstdrink
- 20 g tagatesse zoetmiddel
- 2 snufje zout