Product toegevoegd

Damhert Nutrition

MenuSluiten

Roze kokosbonbons met chocolade

Label biofood
75 min
makkelijk
goedkoop

Bereidingswijze

1

De kokosroom maak je door een blik volvette kokosmelk een nacht lang ondersteboven in de koelkast te zetten. Draai het blik weer om, maak het open en als het goed is, heeft er zich nu een dikke laag kokosroom gevormd op de melk. Schep deze room eraf en weeg 150 g af. Als je niet voldoende hebt om tot 150 g te komen, vul je het aan met kokosmelk.

2

Verpulver de gevriesdroogde frambozen in een blender.

3

Meng alle ingrediënten (behalve de chocolade) in een keukenmachine tot alles goed gemengd is.

4

Vul de ijsblokvormpjes met het kokosmengsel en laat het een uur opstijven in de koelkast.

5

Smelt de chocolade door au bain-marie.

6

Haal de bonbons uit de vormpjes en dip deze in de chocolade.

Ingrediënten

2
personen
  • 150 g kokosroom (zie bereiding)
  • 10 g gevriesdroogde frambozen of gevriesdroogde aardbeien
  • 130 g biofood kokosrasp
  • 2 eetlepels biofood gesmolten kokosolie
  • 1 reep damhert zonder suikers fondant chocolade

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Deel dit recept

Producten