Roze Latte

20 min
makkelijk
gemiddeld
Bereidingswijze
1
Giet de melk in een kleine sauspan en breng het op middelhoog vuur aan de kook.
2
Meng alle ingrediënten erdoor - behalve de siroop, als je die gebruikt.
3
Kook op een laag vuur gedurende ongeveer 5 minuten.
4
Haal van het vuur, laat iets afkoelen en voeg de siroop toe.
5
Werk af met kaneel of bietenpoeder, als je dat lekker vindt.
6
Geniet!
7
Tip: Je kunt ook de melk verwarmen en dan alle ingrediënten in een blender doen en mixen tot het glad en schuimig is.
Ingrediƫnten
1
personen
- 1 kopje ongezoete plantaardige melk (zoals amandelmelk, havermelk of hennepmelk)
- 1 theelepel bietenpoeder (of een klein blokje gekookte biet)
- 0,5 theelepel kaneel
- 1 theelepel gemalen gember
- 1 theelepel biofood agavesiroop
- 1 theelepel biofood kokosolie