Product toegevoegd

Damhert Nutrition

MenuSluiten

Wentelteefjes met appel en kaneel

Label gluten_free
20 min
makkelijk
goedkoop

Bereidingswijze

1

Schil de appel en verwijder het klokhuis. Snijd de appel in kleine blokjes. Breng de blokjes appel op smaak met kaneel. Smelt een scheutje vloeibare margarine in een pan en bak de blokjes appel met de kaneel circa 5-10 minuten en zet dan het vuur uit.

2

Meng in een kom het ei met de melk. Haal de boterhammen door het melk-ei mengsel met beide kanten.

3

Verwarm een scheut vloeibare margarine in een koekenpan en bak de wentelteefjes circa 2-3 minuten per kant totdat ze mooi bruin zijn. Serveer de wentelteefjes met de gebakken appel en werk eventueel af met wat kaneel.

Ingrediƫnten

2
personen
  • 4 sneden damhert glutenvrij wit of bruin brood
  • 1 ei
  • 200 ml melk
  • 1 theelepel kaneel
  • 1 eetlepel vloeibare margarine
  • 1 appel

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Deel dit recept

Producten