Product toegevoegd

Damhert Nutrition

MenuSluiten

Ei-muffins

Label gluten_free
30 min
makkelijk
goedkoop

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de paprika, champignons en één lente-ui fijn.

2

Klop de eieren in een kom met een garde los. Voeg naar smaak Biofood kruidenzout en peper toe. Roer de groenten erdoor.

3

Giet het eimengsel in muffinvormpjes. Plaats de bakvorm in het midden van de oven en bak de eiermuffins in circa 20 minuten gaar. Controleer door zachtjes op het midden te drukken om te kijken of de eieren gestold zijn en de muffins stevig voelen. Snij de overige lente-uien in ringetjes en strooi over de muffins.

4

Serveer een muffin met wat glutenvrij brood. Smakelijk! 

Ingrediënten

4
personen
  • 50 g rode paprika
  • 50 g champignons
  • 1 bosje lente-uien
  • 6 eieren
  • 1 snuifje peper en biofood kruidenzout
  • 2 sneden glutenvrij bruin brood damhert

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Deel dit recept

Producten