Product toegevoegd

Damhert Nutrition

MenuSluiten

Burger met hummus en spinazie

Label gluten_free
30 min
gemiddeld
goedkoop

Bereidingswijze

1

Doe het gehakt samen met het paneermeel, ei en wat peper en zout in een kom. Meng het samen tot er een homogene massa ontstaat. Is het te plakkerig, voeg dan wat extra paneermeel toe.

2

Verdeel het gehaktmengsel in vier gelijke delen en vorm er platte hamburgers van. 

3

Verwijder de zaadlijsten van de paprika's en snijd ze in reepjes. Grill ze vervolgens in een grillpan.

4

Bak de hamburgers gaar in de olijfolie gedurende 10-12 minuten. Kruid met peper en eventueel zout. Rooster de hamburgerbroodjes kort tot ze goudbruin zijn.

5

Besmeer de broodjes met hummus, verdeel de babyspinazie erover en leg de burgers erop. Leg de gegrilde-paprikareepjes erop en dek af met de andere helft van het broodje.

6

Serveer de hamburger eventueel met frietjes of potato wedges. Smakelijk! 

Ingrediënten

4
personen
  • 1 eetlepel biofood olijfolie
  • 4 damhert glutenvrije hamburgerbroodjes
  • 2 paprika's in verschillende kleuren
  • 200 g hummus naar keuze
  • 150 g babyspinazie
  • 400 g gemengd glutenvrij gehakt
  • 1 ei
  • 25 g damhert glutenvrij paneermeel
  • 1 snuifje peper en zout

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Deel dit recept

Producten