Mokka havermout met kersen

15 min
makkelijk
goedkoop
Bereidingswijze
1
Breng in een pan de havermelk met de havermout en espresso-oploskoffie aan de kook. Laat op laag vuur in 10 min. gaar worden.
2
Breng ondertussen de bevroren kersen in een steelpan aan de kook. Laat op laag vuur 3 min. koken.
3
Roer de cacaopoeder door de havermout en verdeel over kommen. Verdeel de kersen erover en schaaf de chocolade erover.
4
Werk het geheel af met wat ahornsiroop en geniet van dit lekkere ontbijt!
Ingrediënten
4
personen
- 600 ml ongezoete havermelk
- 150 g damhert glutenvrije havermout
- 2 sticks espresso oploskoffie
- 250 g diepvries kersen
- 2 eetlepels cacaopoeder
- 30 g damhert gluten- en lactosevrije melkchocolade
- 1 scheutje biofood ahornsiroop