Product toegevoegd

Damhert Nutrition

MenuSluiten

Mokka havermout met kersen

Label gluten_free
15 min
makkelijk
goedkoop

Bereidingswijze

1

Breng in een pan de havermelk met de havermout en espresso-oploskoffie aan de kook. Laat op laag vuur in 10 min. gaar worden.

2

Breng ondertussen de bevroren kersen in een steelpan aan de kook. Laat op laag vuur 3 min. koken.

3

Roer de cacaopoeder door de havermout en verdeel over kommen. Verdeel de kersen erover en schaaf de chocolade erover.

4

Werk het geheel af met wat ahornsiroop en geniet van dit lekkere ontbijt!

Ingrediënten

4
personen
  • 600 ml ongezoete havermelk
  • 150 g damhert glutenvrije havermout
  • 2 sticks espresso oploskoffie
  • 250 g diepvries kersen
  • 2 eetlepels cacaopoeder
  • 30 g damhert gluten- en lactosevrije melkchocolade
  • 1 scheutje biofood ahornsiroop

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Deel dit recept

Producten