Product toegevoegd

Damhert Nutrition

MenuSluiten

Pepernotencake

Label gluten_free
70 min
gemiddeld
gemiddeld

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 170 °C

2

Mix de bananen, dadels en appelstroop.

3

Klop de eieren 5 à 10 minuten goed luchtig met een mixer.

4

Voeg vervolgens beetje bij beetje de droge ingrediënten (amandelmeel, boekweitmeel, kokosolie, specerijen, zout en citroensap) toe .

5

Voeg de glutenvrije pepernoten toe in het mengsel.

6

Vul de bakvorm en bak 45 à 50 minuten in de oven.

Ingrediënten

4
personen
  • 3 bananen
  • 3 eieren
  • 2 el een scheutje melk
  • 100 gr amandelmeel
  • 100 gr havermeel
  • 5 dadels
  • 2 el appelstroop
  • 1 el kokosolie
  • 1 el kaneel
  • 1 el speculaaskruiden
  • 1 el vanille aroma
  • 1 el zout
  • 1 el citroensap
  • 1 pakje glutenvrije pepernoten

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Deel dit recept

Producten