Mediterrane groentepasta

60 min
gemiddeld
gemiddeld
Bereidingswijze
1
Kook de pasta.
2
Snij ondertussen de tomaten in acht stukken en de paprika’s in kleine vierkantjes (verwijder ook de zaadjes).
3
Doe al de gesneden groenten in een pan met een beetje olijfolie, zout en de Provençaalse kruiden.
4
Wanneer dit alles zachtjes pruttelt, voeg je de tomatenpuree en de appelazijn of het limoensap toe.
5
Snij de courgette in dunne, halve maanvormige schijfjes en de cherrytomaatjes in kwartjes.
6
Wanneer de tomaten en paprika’s beginnen op te lossen in een saus, voeg je de cherry tomaatjes, courgette en spinazie toe.
7
Laat het geheel ongeveer 5-7 mintuten koken, voeg je olijven toe en je saus is klaar!
Ingrediënten
4
personen
- 1 rode paprika
- 1 damhert gluten free pasta of spaghetti
- 1 gele paprika
- 2 tomaat
- 12 kerstomaten
- 1 courgette
- 2 el tomatenpuree
- 20 zwarte olijven
- 1 spinazie
- 2 el gedroogde provençaalse kruiden
- 2 el appelazijn
- 1 zout