Product toegevoegd

Damhert Nutrition

MenuSluiten

Glutenvrije pizza hummus met verse kruiden

Label gluten_free
70 min
gemiddeld
gemiddeld

Bereidingswijze

1

Start met de bereiding van het pizzadeeg: doe de mix samen met de droge gist, het lauw water en de olijfolie in een kom en meng dit gedurende 3 tot 4 minuten. 

2

Breng het deeg op een bakplaat (bedekt met bakpapier) aan en besprenkel met een beetje olijfolie. Rol het deeg verder uit en maak er een ronde vorm van. 

3

Laat rusten op een warme en tochtvrije plaats gedurende 20 minuten. 

4

Gaar de spinazie.

5

Beleg de pizza met tomatensaus, hummus, spinazie, cherrytomaten, pijnboompitten en Italiaanse kruiden. Bak de pizza's gedurende 30 minuten in een voorvervarmde oven van 200°C.

6

Verdeel de fijngehakte basilicum en rucola over de pizza en werk af met een geutje olijfolie.

Ingrediënten

4
personen
  • 400 g glutenvrije bakmix voor pizzabodems van damhert
  • 7 g droge gist
  • 300 ml lauw water
  • 5 el olijfolie
  • 400 ml tomatensaus
  • 400 g hummus
  • 60 g pijnboompitten
  • 400 g cherrytomaten
  • 1 el italiaanse kruiden
  • 120 g rucola
  • 400 g spinazie
  • 1 el verse basilicum

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Deel dit recept

Producten