Product toegevoegd

Damhert Nutrition

MenuSluiten

Glutenvrije macaroni met kaas en ham

Label gluten_free
30 min
makkelijk
goedkoop

Bereidingswijze

1

Doe de macaroni met de melk en 400ml water in een grote pot en kruid af met peper, zout en nootmuskaat. Breng aan de kook en roer voldoende tot de pasta gaar is.

2

Doe het vuur uit en voeg 150g gemalen kaas, Griekse yoghurt en ham toe. Roer goed door.

3

Voeg vervolgens ook de spinazie toe en roer om te laten garen.

4

Doe de pasta in een ovenschaal en bestrooi met 50g extra kaas.

5

Zet onder de grill totdat er een mooi bruin korstje verschijnt.

 

Ingrediƫnten

4
personen
  • 400 g glutenvrije macaroni van damhert
  • 600 ml magere melk
  • 500 g hamblokjes
  • 200 g geraspte kaas
  • 170 g griekse yoghurt
  • 300 g verse spinazie

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Deel dit recept

Producten