Product toegevoegd

Damhert Nutrition

MenuSluiten

Blauwebessencrumble met noten

Label gluten_free
45 min
makkelijk
gemiddeld

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. 3 

2

Meng de bessen met de honing, het limoensap, het vanille-extract, de geraspte limoenschil en de kaneel. Doe het mengsel in een ovenschaal.
 

3

Meng de ingrediënten voor de crumble (havervlokken, fruitmuesli, amandelmeel, esdoornsiroop, kokosolie en het zout)  goed en doe een laag crumble over de bessen.  

4

Bak ongeveer 30 minuten tot de crumble goudbruin is.

 

Ingrediënten

4
personen
  • 600 g blauwe bessen (vers of diepvries)
  • 2 el vloeibare honing
  • 1 geraspte schil van een limoen
  • 1 el limoensap
  • 1 tl kaneel
  • 1 tl vanille-extract
  • 70 g glutenvrije havervlokken van damhert
  • 2 el glutenvrije fruitmuesli van damhert
  • 60 g biofood amandelmeel
  • 4 el esdoornsiroop
  • 4 el raw food kokosolie van damhert
  • 0,5 tl zout

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Deel dit recept

Producten