Blauwebessencrumble met noten

45 min
makkelijk
gemiddeld
Bereidingswijze
1
Verwarm de oven voor op 180 °C. 3
2
Meng de bessen met de honing, het limoensap, het vanille-extract, de geraspte limoenschil en de kaneel. Doe het mengsel in een ovenschaal.
3
Meng de ingrediënten voor de crumble (havervlokken, fruitmuesli, amandelmeel, esdoornsiroop, kokosolie en het zout) goed en doe een laag crumble over de bessen.
4
Bak ongeveer 30 minuten tot de crumble goudbruin is.
Ingrediënten
4
personen
- 600 g blauwe bessen (vers of diepvries)
- 2 el vloeibare honing
- 1 geraspte schil van een limoen
- 1 el limoensap
- 1 tl kaneel
- 1 tl vanille-extract
- 70 g glutenvrije havervlokken van damhert
- 2 el glutenvrije fruitmuesli van damhert
- 60 g biofood amandelmeel
- 4 el esdoornsiroop
- 4 el raw food kokosolie van damhert
- 0,5 tl zout