Kruidenpannenkoekje met kip, rucola en kruidenkaas

20 min
makkelijk
gemiddeld
Bereidingswijze
1
Doe de pannenkoekenmix, het zout en de peper in een kom. Voeg de losgeklopte eieren en de melk eraan toe. Roer goed. Laat het mengsel 30 minuten rusten.
2
Hak ondertussen de kruiden fijn, doe ze bij het beslag en roer goed door.
3
Bak de pannenkoeken in wat olie en laat ze afkoelen. Bestrijk de pannenkoeken met de Philadelphia en versnipper er bieslook over. Beleg met wat stukjes gerookte kip en rucola en rol de pannenkoek op.
Ingrediƫnten
6
personen
- 250 g glutenvrije pannenkoekenmix van damhert
- 0,5 l lactosevrije melk
- 4 eieren
- 2 el olie
- 1 bieslook
- 3 el kervel
- 3 el basilicum
- 3 el platte peterselie
- 1 tl zout
- 1 tl peper
- 300 g philadelphia lactosevrij
- 1 bieslook
- 300 g gerookte kip
- 100 g rucola